Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

6. април 2015. године

Читав Горњи Милановац у петак и суботу био је велико радилиште, а сунчан дан и лепо време  савезник у акцији „Очистимо наш град и општину“.

Овој акцији одазвало се више од 2.000 милановчана, наоуружаних рукавицама и кесама за ђубре. Од најмлађих ученика основних школа, па до старијих – запослених и пензионера у Општинској управи, појединих Јавних предузећа и установа, чланова Еколошких канцеларија и организација, спортских клубова, сви су били на истом задатку да се покупе папири, пластичне флаше, кесе и друго заостало смеће које немарни суграђани бацају по улицама, парковима, травнатим површинама и дечјим игралиштима.

Акција је организована у неколико сеоских месних заједница, између осталих, на Руднику, Такову и Прањанима, али и у свим местима у којима се налази истурена одељења сеоских, матичних и градских школа.

 

Позиву општине Горњи Миллановац су се одазвали и чланови Ловачког удружења, удружења риболоваца и планинарског друштва, активисти Црвеног крста, војници касарне Војводе Радомир Путник,  полицајци из Полицијске управе Горњи Милановац, запослени у Дому здравља, чланови Омладинске радне бригаде Драган Јефтић Шкепо и многи други. Уређење ће се поновити и 20.априла.

 

У акцији „Очистимо наш град и општину“ је прикупљено више од 300 кубних метара разног отпада који ће бити депонован на санитарну депонију Вујан.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24420

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top