Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » РАДИОНИЦА „СВЕ(Т) ОД ПЛАСТЕЛИНА“ У ДОМУ КУЛТУРЕ

РАДИОНИЦА „СВЕ(Т) ОД ПЛАСТЕЛИНА“ У ДОМУ КУЛТУРЕ

8. мај 2015. године

Студио за анимацију АНИМАТИК – Дом културе Чачак у суботу и недељу, 9. и 10. маја у малој сали од 12 до 16 часова организује радионицу анимације.
Радионица анимације „СВЕ(Т)ОД ПЛАСТЕЛИНА“на забаван и поучан начин упознаје полазнике са креативним могућностима коришћење пластелина у изради анимираног филма применом техника класичне анимације (тзв. stop-motion). Полазници радионице су ученици основне школе од 5. до 8. разреда, учешће је потпуно бесплатно, а водиће је Синиша Милосављевић, аниматор и редитељ из Београда.

Синиша је рођен 1973. год у Београду.
Дипломирао је сликарство на Академији лепих уметности 2002. године. Професионално се бави дигиталном анимацијом од 2000. године и учествовао је у различитим комерцијалним пројектима, рекламама, анимираним серијама, филмовима и дигиталној стампи. Водио је више радионица пластелинске стоп-мотион анимације на Универзитету Уметности и Свратишту за децу укључену у живот и рад на улици.
Води студио за дигиталну анимацију „Анимафилм“ од 2005-те године, која се бави продукцијом различитих анимацијских и графицких садржаја. У студију се развијају и примењују све класичне технике анимације.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top