Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА У КОМПАНИЈИ „ЗВЕЗДА-ХЕЛИОС“

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА У КОМПАНИЈИ „ЗВЕЗДА-ХЕЛИОС“

25. мај 2015. године

            Компанија „Звезда –Хелиос“ а. д. организовала је данас у свом фабричком комплексу у Горњем Милановцу „Дан отворених врата“ за своје запослене, њихове породице, пензионере предузећа, пословне сараднике и партнере, колеге, грађане, привреднике наше општине као и представнике органа локалне власти.

Позиву руководства, и ове године, одазвали су се председник општине Милисав Мирковић и начелница Општинске управе Горица Петровић и са задовољством посетили фабрику.
Између осталих показатеља изузетне сарадње Општинске управе као и општине Горњи Милановац са поменутом компанијом, свакако је и њихово несебично пружање подршке и максималан излазак у сусрет приликом организације јубилеја значајног за читаву Србију – два века од Другог српског устанка, једногласни су начелница Општинске управе и председник Мирковић.
У оквиру програма овогодишње манифестације „Дан отворених врата“ сви присутни су имали прилику за обилазак производних одељења, упознавање са историјатом фабрике као и презентацију широког спектра нових производа „Звезда –Хелиос“ а.д.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top