Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ИЗЛОЖБА РАДОВА 19 ФОТОГРАФА У ПОЖЕГИ

ИЗЛОЖБА РАДОВА 19 ФОТОГРАФА У ПОЖЕГИ

25. мај 2015. године

У Градској галерији Културног центра Пожега у уторак 28. маја у 20 сати је отварање изложбе фотографија „Нова фотографија 6“.
Изложба траје до 20.06. 2015. ГАЛ
Групна изложба Нова фотографија 6 обједињује радове 19 аутора.
Учесници су:
Милан Алексић, Михаило Васиљевић, Бењамин Бекер, Тијана Пакић Фетерман, Весна Мићовић, Андрија Ранчић, Хана Јовановић Јоцић, Тијана Качаревић, Александар Стокић, Александар Бачлија, Бојана Сапун, Катарина Петровић, Валентина Чукић, Виолета Тешић, Душан Поповић, Славка Николиц, Реа Васић, Лука Драговић, Наталија Бишчић.
Пре шест година изложба Нова фотографија 1 потпуно равноправно је објединила ауторе који су били на самом почетку образовања као и уметнике са установљеним уметничким каријерама. Од тада сваке године, примењујући исти систем Нова академија уметности представља нове ауторе и нове радове.По систему вредности катедре за Фотографију изабрани су радови који на јединствен начин показује снагу фотографског медија. У оквирима савремене уметности фотографија вец извесно време доминира као слика, и то са посебном атракцијом у галериском простору а ширина могућих тема, од документарне до режиране фотографије доказује да се уметност налази подједнако и у изгледу и у значењу.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top