Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » САЈАМ ФИНАНСИРАЊА У ЧАЧКУ

САЈАМ ФИНАНСИРАЊА У ЧАЧКУ

9. јун 2015. године

Сајам финансирања у Чачку, који ће бити одржан 10. јуна 2015. године, у периоду између 12,00 и 16,00 часова, у Дому културе Чачак, Трг устанка 2-6.

Организатори овог догађаја су USAID Пројекат за боље услове пословања, Регионална привредна комора Краљево – Организациона јединица у Чачку, Град Чачак и Форум привредника Чачка.

Сајам финансирања је прва у низу активности у оквиру пројекта “Иницијатива за унапређење финансирања малих и средњих предузећа у Чачку”, која ће обухватати активности попут обуке привредника на тему финансија и прибављања финансијских средстава, унапређења односа између финансијских институција и фирми, као и креирања програма финансијске помоћи фирмама од стране града Чачка и финансијских институција. Основни циљ пројекта је да заједно омогућимо боље и повољније финансирање чачанској привреди.

Сајам је замишљен као интерактиван догађај, на ком ће фирме имати могућност да:

  • Размене мишљења са преко 20 финансијских институција (попут банака, лизинг компанија, факторинг кућа и сличних) и поставе им сва питања, добију савете, продискутују са њима о томе шта је најбоље за конкретну фирму

  • Сазнају све о новим финансијским производима који можда боље прате њихов бизнис

  • Учествују на радионици на тему како боље управљати ликвидношћу, и како проверити своје купце и добављаче, на практичним примерима

  • Науче шта све улази у цену кредита и како тражити повољнији кредит

Учешће на Сајму је потпуно бесплатно и доступно свим заинтересованим фирмама.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top