Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » БИЦИКЛИСТИ БОРЦА УСПЕШНИ У ТУРСКОЈ

БИЦИКЛИСТИ БОРЦА УСПЕШНИ У ТУРСКОЈ

11. јун 2015. године

Бициклиста БОРЦА, Марко Даниловић освојио треће место у првој етапи на медјународној бициклистичкој трци “Тоур оф АНКАРА” у Турској, која је једна од квалификационих трка за испуњење Олимписке норме.

Бициклистичка Репрезентација Србије наступа на медјународној трци “ТОУР оф АНКАРА” која се одржава од 10-13.Јуна ове године. У саставу Репрезентације Србије наступају чачански бициклисти Марко Даниловић, Јован Зекавица и Горан Антонијевић. На пут је требало да крене и Стефан Стефановић, али због болести није отпутовао.

Прва етапа вожена је у дужини од 171км, по веома лошем времену, на стази која је ишла и преко превоја на 1600м надморске висине. Марко Даниловић са једним Турским бициклистом отишао је у бег после 10-так км и константно су имали вишеминутну предност. На задњем успону од каравана одваја се најбољи Турски бициклиста и сам сустиже одбегли двојац. Испред циља Даниловићу понестаје снаге и не успева да прати нападе Турских возача и осваја треће место. Ово је леп успех Даниловића јер му је то донело и нова два бода у бодовању за испуњење Олимпијске норма.

Од осталих чланова Репрезентације Србије, Иван Стевић освојио је пето место, Марко Станковић освојио је осмо место, а Јован Зекавица шеснаесто и Горан Антонијевић двадесетшесто место.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top