Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » POBEDA JOVANA ZEKAVICE I EKIPE BORCA NA BICIKLISTIČKOM KUPU SRBIJE U SOMBORU

POBEDA JOVANA ZEKAVICE I EKIPE BORCA NA BICIKLISTIČKOM KUPU SRBIJE U SOMBORU

                       

 

 

Sombor, 5. jul 2015. Na trećoj trci koja se boduje za Kup Srbije, održanoj u Somboru proteklog vikenada biciklista Borca Jovan Zekavica i seniorska ekipa Borca osvojili su prvo mesto.

 

Treća trka u okviru Kupa Srbije održana je u Somboru u subotu 04.07.2015.godine na kružnoj stazi ulicama Sombora, gde je jedan krug iznosio 2700m. Seniori  i juniori  vozili su 30 krugova u ukupnoj dužini od 81km.

Na polovini trke odvojila se vodeća grupa u kojoj su bili čačanski biciklisti Jovan Zekavica i Stefan Stefanović. U zadnjem krugu Jovan Zekavica je krenuo u odlučujući napad i uspeo da se odvoji od pratioca i da prvi prodje kroz cilj. Stefan Stefanović je u sprintu osvojio peto mesto, a Goran Antonijević je osvojio osmo mesto što je bilo dovoljno za pobedu Borca.

 

U juniorskoj konkurenciji, koji su vozili zajedno sa seniorima, Aleksandar Petrović osvojio je drugo mesto.

 

Kadeti su vozili 15 krugova u ukupnoj dužini od 40,5km. David Kostić osvojio je četvrto mesto, Stefan Sretenović peto, a Matija Zorić osmo mesto.

 

Mladji kadeti vozili su trku od 8 krugova ukupne dužine od 21,6km. Najbolje plasiran takmičar borca bio je Jovan Krsmanović koji je osvojio šesto mesto.

 

Naredni nastup biciklisti Borca imaće 19.07.2015.godine na trci NAGRADA ČAČKA.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top