Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » У 2015. ГОДИНИ ОБНОВА 775 АТАРСКИХ ПУТЕВА

У 2015. ГОДИНИ ОБНОВА 775 АТАРСКИХ ПУТЕВА

8. јул 2015. године

Министар пољопривреде и заштите животне средине проф. др Снежана Богосављевић Бошковић и представници 63 градова и општина потписали су данас уговоре о уређењу атарских путева.

Вредност пројекта, чија се реализација очекује до краја ове године, износи 715 милиона динара и ревитализоваће се око 775 километара пољских путева. Прошле године потписани су уговори са представницима четрдесет локалних самоуправа, у вредности од 650 милиона динара и ревитализовано је преко 515 километара пољских путева.

Уређење пољопривредног земљишта изградњом или ревитализацијом пољских путева, представља једну од најзначајних мера којом ће се омогућити бољи услови живота и рада пољопривредника, али и свих других људи који живе у руралном подручју. Такође, биће омогућен лакши, безбеднији и ефикаснији транспорт пољопривредника али и пољопривредних производа, што има посебан значај за транспорт воћа и поврћа. Реализацијом уговора, директну корист имаће више хиљада пољопривредника, јер ће ове путеве користити за одлазак и долазак до свог пољопривредног земљишта.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top