Nalazite se ovde:Naslovna » Некатегоризовано » Место за излазак » „ГУЧА” И ЈЕЛЕН ПИВО

„ГУЧА” И ЈЕЛЕН ПИВО

10. јул 2015. године

Јелен пиво са поносом представља предстојеци, 55. по реду, Драгацевски сабор трубаца у Гуци, који це бити одрзан од 3. до 9. августа.

Традиционално, и ове године бице настављена сарадња два велика српска бренда, Јелен пива и Драгацевског сабора у Гуци, а као и претходних година, за све посетиоце бице организоване бројне забавне и едукативне активности.

Од такмицења „Јелен Аир труба” до акције „Кад пијем, не возим”

Такмицење у свирању замисљење трубе у оквиру којег це сваке вецери по један најбољи уцесник на поклон освојити праву трубу, забавне активације попут „Јелен Схтазнам”, како би посетиоци проверили своје знање трубацких песама, концерти познатих музицара на „Јелен бини” испред хотела „Златна труба”, забавна игра „Гуца понг”, као и „Јелен скола кола” са циљем да сто веци број странаца науци да игра коло – бице само нека од десавања која це Јелен пиво организовати за време трајања манифестације.

Такодје, и ове године на Фестивалу бице настављена едукативна кампања „Кад пијем, не возим”, у оквиру које це са Саобрацајном полицијом МУП-а Републике Србије бити организоване акције са циљем да се посетиоцима указе на опасности комбиновања алкохола и возње.

„Вецерас певајте са нама, свирајте за нас, сви за истим столом, сви у исти глас…”

„Јелен пиво наставља и овог лета да слави заједно са својим пријатељима све оне лепе ствари и успомене које волимо и на које смо поносни, бас као у песми „Наса ствар”. Управо тим поводом смо лансирали и нову боцу инспирисану амбалазом и етикетом из 80-их година прослог века.” – истакао је Зоран Голуб, Сениор Бранд Манагер Сербиан Брандс. „Како изненадјењима никада краја, Јелен це у наредном периоду своје љубитеље обрадовати и новом песмом, о којој це ускоро сазнати висе детаља, а до тада „Зиви били остали”, бас као сто казу стихови „Насе ствари.”

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24381

ТВ Галаксија 32

Scroll to top