Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЦЕДЕФ ОРГАНИЗУЈЕ ИНВЕСТИЦИОНУ КОНФЕРЕНЦИЈУ У БЕОГРАДУ

ЦЕДЕФ ОРГАНИЗУЈЕ ИНВЕСТИЦИОНУ КОНФЕРЕНЦИЈУ У БЕОГРАДУ

11. јул 2015. године

Град Београд, Привредна комора Београда и Централно европски форум за развој – ЦЕДЕФ организују иновативни и на овим просторима јединствен годишњи инвестициони програм “Белгрејд Инвестмент Дејс”, у оквиру кога ће се главна инвестициона конференција одржати 21-22. септембра у Београду.“Белгрејд Инвестмент Дејс” место је пословних сусрета истока и запада, платформа за пословно повезивање носилаца пројеката важних за одрживи развој у Србији, са једне стране и са друге стране великог броја потенцијалних инвеститора из земље и различитих региона, укључујући инвестиционе фондове, банке, јавна предузећа и приватне компаније из Југоисточне Европе, Централне и Западне Европе, Русије и земаља Каспијског басена, Кине, Блиског Истока.Презентација програма и заједнички радни састанак организатора и партнера биће одржан 15. јула са почетком у 11сати у просторијама Привредне коморе Београда, ул. Кнеза Милоша 12, сала 4а.

Састанак је предвиђен као платформа за дискусију о начинима ангажовања представника привредних удружења свих партнерских земаља, као и амбасада, ради квалитетне припреме и самим тим конкретних резултата јединственог инвестиционог програма “Белгрејд Инвестмент Дејс”.

На састанку ће присуствовати господин Ненад Новковић, саветник градоначелника Београда, госпођа Тијана Маљковић, секретар Секретаријата за привреду града Београда, господин Миливоје Милетић, председник Привредне коморе Београда, господин Стефан Кркобабић, потпредседник Привредне коморе Београда,  господин Векослав Шошевић, саветник председника Привредне коморе Београда и госпођа Ана Б. Бован, председник ЦЕДЕФ, као и представници амабасада, привредних комора и пословних удружења из више од 20 земаља.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24413

ТВ Галаксија 32

Scroll to top