Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ПОМАЖЕ МЛАДИМА

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ПОМАЖЕ МЛАДИМА

6. август 2015. године

На иницијативу Вере Малетковић и Тијане Аћимовић, Канцеларија за младе Чачак је организовала хуманитарну акцију сакупљања новца за младу Марицу, којој је новац потребан за операцију кичме.

У периоду од 28. јула до 2. августа у локалним угоститељским објектима: „Пролеће“, „Српски паб“, мото-клуб „Манчула“, кафе „Мона“ на градском купалишту, испред објекта „Галија“ на градском шеталишту, на улазу у зграду Градске управе Града Чачка и у хипермаркету „Темпо“ биле су постављене кутије за прикупљање новца за Марицу Пајовић.

У току акције, успели смо да прикупимо 56.847,00 РСД, остатак новца су грађани уплатили директно на жиро рачун, и са радошћу вас обавештавамо да ће Марица бити оперисана у петак, 7. августа 2015. године на Војномедицинској академији.

Канцеларија за младе Чачак се овом приликом захваљује Вери и Тијани које су покренуле целу акцију, затим власницима и запосленима угоститељских објеката Пролеће“, „Српски паб“, „Мона“, „Галија“, мото-клуба „Манчула“, хипермаркета „Темпо“ и Градске Управе Чачак на подршци у спровођењу акције, као и свим грађанима доброг срца који су дали новац.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top