Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » БИЦИКЛИСТА БОРЦА СТЕФАН СТЕФАНОВИЋ ОСВОЈИО НОВЕ БОДОВЕ

БИЦИКЛИСТА БОРЦА СТЕФАН СТЕФАНОВИЋ ОСВОЈИО НОВЕ БОДОВЕ

10. август 2015. године

На међународној бициклистичкој трци ОКО МАЂАРСКЕ, која је одржана од 05-09. августа 2015.године млади бициклиста чачанског БОРЦА Стефан Стефановић освојио седмо место у генералном пласману и нових шест бодова у квалификацијама за Олимпијске игре у Рију.Међународна бициклистичка трка ОКО МАЂАРСКЕ одржана је у оквиру Евро тура и једна је од квалификационих трка за учешће на Олимпијским играма у Рију 2016. године. На трци је наступила Репрезентација Србије у чијем саставу су били бициклисти Борца Марко Даниловић и Стефан Стефановић. Трка је одржана од 05-09.августа 2015.године у укупној дужини од 700км. На старту се појавило 93 такмичара из 16 екипа из целе Европе.
Најбољи пласман од Српских бициклиста остварио је Стефан Стефановић који је трку завршио у генералном пласману на седмом месту. Он је у конкуренцији такмичара до 23 године био другопласиран иза немачког вицешампиона.

Следећи наступ бициклисти Борца имаће пред својомпубликом на Првенству Србије у брдској и критеријумској (уличне трке) вожњи које организује бициклистички клуб БОРАЦ у недељу 16.августа 2015.године.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24413

ТВ Галаксија 32

Scroll to top