Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » МЛАДА РЕДИТЕЉКА И ГЛУМИЦА ЂУРЂИЈА РАДИВОЈЕВИЋ ПРЕДСТАВИЛА СВОЈ РАД ЧАЧАНИМА

МЛАДА РЕДИТЕЉКА И ГЛУМИЦА ЂУРЂИЈА РАДИВОЈЕВИЋ ПРЕДСТАВИЛА СВОЈ РАД ЧАЧАНИМА

10. август 2015. године

Филмовима „Кад би овце биле розе“, „Фаца“ и „Последња мрва сна“ чачанској публици премијерно се представила 4. августа 2015. године редитељка Ђурђија Радивојевић. Млада Чачанка се после завршене глуме и режије на Факултету драмских уметности на најбољи начин „вратила“ у завичај, а бројна публика која се ове топле августовске вечери окупила на платоу испред Дечијег одељења Библиотеке, наградила ју је бурним аплаузом. Филмско вече већ успешне и награђиване редитељке и две радионице за ученике, организовала је Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ у оквиру програма Летњих дана културе и сталне бриге о промоцији младих стваралаца.

Са играним филмом „Кад би овце биле розе“, који се бави одрастањем и проблемима беле куге, Ђурђија Радивојевић је дипломирала у априлу ове године, а остварење већ има свој пут и промоције на бројним фестивалима кратког метра у земљи и иностранству. Осим групе дечака и девојчица натуршчика у филму игра и Предраг Ејдус у чијој класи је Ђурђија дипломирала глуму.

Чачанска публика, пријатељи, другови, рођаци, знали су аплаузом да награде своју суграђанку и охрабре је на почетку успешне редитељске каријере уз жељу да ускоро сними дугометражни играни филм и прикључи се легендама филма пореклом из Чачка – Пуриши Ђорђевиђу и Миши Радивојевићу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top