Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » РУШКА БЕРГМАН У ПОСЕТИ КОД РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

РУШКА БЕРГМАН У ПОСЕТИ КОД РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

15. август 2015. године

Светски позната стилисткиња и модни креатор Рушка Бергман посетила је јуче општину Горњи Милановац и упознала председника општине Милисава Мирковића са својим сарадницима са својим радом и идејама.

Председник Мирковић изразио је част што има прилику да упозна ову признату и најтраженију стилисткињу која је наше горе лист, која је изразила задовољство чистоћом Горњег Милановца, као и здравим ставом и здравим разумом Горњомилановчана.

Сваке године долазим у град у коме сам рођена, сваке године сам код мајке у Такову. Ја сам права Српкиња, обожавам Србију. Ја са задовољством истичем да сам из Горњег Милановца, где сам завршила и основну и средњу школу“ изјавила је Рушка Бергман, пореклом из фамилије Савковић из Такова.

Размењујући утиске о Горњем Милановцу и разговарајући о актуелним дешавањима у нашој општини, покренута је и идеја о будућој сарадњи са овом еминентном уметницом.

Радови Рушке Бергман појављују се у бројним зборницима о моди, стилизовала је иконе данашњег гламура, између осталих – Лени Кравица, Никол Кидман, Гвинет Палтроу, Синди Крафорд а највеће задовољство јој је причињавала сарадња и рад са легендарним Мајкл Џексоном.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top