Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА „РОК МОМЕНТИ“

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА „РОК МОМЕНТИ“

18. август 2015. године

Ликовни програм Дома културе представља изложбу фотографија под називом РОК МОМЕНТИ чији су аутори Анамарија Вартабедијан и Станислав Милојковић са пријатељима – Раша Милојевић, Зоран Мојсин, Немања Ђорђевић и Милош Милојевић.
Изложба представља фото-документацију концертених активности музичара домаће и стране сцене и разноликост израза шест аутора…
Изложба концертних рок фотографија
Трајање изложбе 18. 8. – 4. 9. 2015.
Ауторски двојац Анамарија Вартабедијан и Станислав Милојковић са колегама рок фотографима ће се, после низа одржаних успешних изложби, представити и публици у Ликовном салону Дома културе Чачак. Њих двоје су заједно са колегама од 2007. године до сада организовали петнаест изложби под називом “Рок моменти”, и то пет изложби у Београду и десет изложби широм републике Србије као и у земљама региона.
После дугогодишњег рада, превасходно базираног на ентузијазму, добијених награда на пољу рок фотографије, више успешних изложби пројекта РОК МОМЕНТИ широм Србије и бивше Југославије, Анамарија Вартабедијан и Станислав Милојковић, у фотографији превасходно опредељени за документовање рок концерата, 2013. године се одлучују се за сарадњу са ауторима рок фотографије различитих генерација из различитих градова Србије. РОК МОМЕНТИ завршавају овогодишњу изложбену турнеју у Чачку.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top