Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » НИЖЕ ЦЕНЕ ГОРИВА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ НА НИС ПЕТРОЛ БЕНЗИНСКИМ СТАНИЦАМА

НИЖЕ ЦЕНЕ ГОРИВА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ НА НИС ПЕТРОЛ БЕНЗИНСКИМ СТАНИЦАМА

26. август 2015. године

У сусрет предстојећим пољопривредним радовима, компанија НИС је покренула акцију «Агро викенд», у оквиру које наши потрошачи могу да остваре додатне попусте приликом куповине гасног уља 0,1.

Промотивна акција се спроводи нa 146 НИС Петрол бензинских станица широм Србије, сваког викенда, суботом и недељом, и траје до 15. новембра.

У оквиру акције «Агро викенд», компанија НИС у наведеним временским интервалима обезбеђује попуст од пет динара по литру гасног уља 0,1 за све потрошаче на НИС Петрол бензинским станицама на којима важи промотивна активност. Самим тим, корисници НИС Агро картица, уз већ постојеће снижење од три динара по литру које имају, могу да остваре укупан попуст од осам динара по литру гасног уља 0,1. Корисници НИС Златне Агро картице у оквиру ове акције приликом куповине гасног уља 0,1 могу да остваре попуст од 10 динара.

Детаљне информације о акцији «Агро викенд“, као и списак станица на које се односи промотивна активност, доступне су на сајту www.nispetrol.rs, а могу се добити и бесплатним позивом на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Додатна информација:

Корисник НИС Агро картице може да буде физичко лице, предузетник или правно лице које има активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства. Поред попуста на дизел горива евро пет квалитета, уз НИС Агро картицу пољопривредници остварују попуст од 15% на асортиман Нисотек уља и мазива, као и на одабрану робу широке потрошње. Поступак издавања НИС Агро картице је једноставан, а картица бесплатна.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top