Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » GRADE TRANS D.O.O. SAOPŠTENJE

GRADE TRANS D.O.O. SAOPŠTENJE

Čačak, 31. avgust 2015. Povodom otvorenog pisanja i objavljivanja neistinitih informacija na društvenoj mreži Facebook od strane Ivana Petrovića , a povodom događaja koji se desio u Preljini u nedelju 30.08.2015.god u 00.30 h, firma Grade Trans d.o.o. izdaje sledeće saopštenje.

Izjavljujemo da firma Grade Trans d.o.o. niti bilo ko od zaposlenih u firmi nije vršio pretovar cigareta iz kamiona u cisternu, eksplozija koja se dogodila u Preljini nema nikakve veze sa našom firmom što mogu da potvrde sve nadležne institucije. Zbog velikog broja komitenata sa kojima sarađujemo i kojima vršimo usluge transporta robe širom Evrope moramo da odgovorimo na ove neistine i dezinformacije. Protiv gospodina Ivana Petrovića smo prinuđeni da podnesemo odgovarajuću prijavu nadležnim organima zbog narušavanja ugleda firme Grade Trans d.o.o. koji je dotični ovom izjavom naneo.

Firma Grade Trans d.o.o. je godinama napornim radom sticala poverenje kod velikog broja poslovnih partnera. Ovom izjavom su nam ugroženi kako sadašnji tako i budući poslovi.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top