Nalazite se ovde:Naslovna » Политика » Питање Двери за СНС: Што не изађете из власти са рођеним братом Велимира Илића?

Питање Двери за СНС: Што не изађете из власти са рођеним братом Велимира Илића?

 

         Чачак, 13. септембар 2015.    Нема веће политичке преваре у новијој историји Србије од СНС. Све што су икада обећали на изборима – слагали су. Обећали су нова радна места и велике стране инвестиције у милијардама – добили смо смањење плата и пензија. Обећали су смањење цене струје – добили смо повећање цене струје по налогу ММФ-а. Док су били у опозицији борили су се против продаје Телекома од стране ДС – сада када су на власти продају најпрофитабилније српско предузеће на Балкану. Причали су празне приче о забрани запошљавања у јавним предузећима – населили су сва јавна предузећа својим партијским кадровима. Глумили су борце против криминала и корупције, а за четири године њихове власти није завршен нити један судски процес. У затворима Србије у овом тренутку на вишегодишњој робији на основу правоснажне пресуде не налази се нити један тајкун, криминалац или политичар који је ојадио Србију у претходних 25 година. На путу у ЕУ по сваку националну и економску цену укинули су све царине на увоз стране робе и уништили домаћег произвођача, посебно пољопривреднике. Страним инвеститорима дају све – док домаћи привредник грца и гаси домаћу производњу. Претварају Србију у земљу јефтине радне снаге у којој ћемо сви радити за страног газду Немца и Арапина, и ништа се нећемо питати у сопственој држави.

Посебно је смешно и трагично када СНС некоме каже да је тајкунско чедо. СНС никада не би ни настала да није добила подршку странаца и тајкуна који су је формирали, цепајући тада највећу опозициону странку СРС за рачун Тадићеве власти. Сви се добро сећамо признања Томислава Николића и Александра Вучића да их је Мишковић финансирао још док су били у СРС. А сада би они некоме да држе моралне лекције – политичари који су издали сва своја уверења, моралне принципе и политичку идеологију за коју су се залагали 16 година.

Врхунац лицемерја Градског одбора СНС у Чачку огледа се у томе што Велимира Илића, који је министар у Влади њиховог председника Александра Вучића, називају политичком прошлошћу, а у власти на локалном нивоу седе са рођеним братом Велимира Илића четири године. Из тога једино можемо закључити да ће ако настави са оваквом политиком и СНС ускоро постати политичка прошлост заједно са својим коалиционим партнером Велимиром Илићем. Више пута смо позвали СНС да напусти локалну власт и покаже да заиста жели промене у Чачку после 20 година владавине браће Илића, али страначки интереси и личне привилегије биле су јаче од свега. Глумити сада опозицију после четири године седења у власти која је Чачак довела до потпуног привредног краха и одсуства наде код младих људи да има смисла живети у овом граду – неће проћи! Позивамо СНС да изађе из власти ако већ хоће да буде опозиција или да поштено и отворено подржи Велимира Илића чијим интересима служи већ пунечетири године.

Информативна служба Српског покрета Двери у Чачку

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top