Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ УЛИЦЕ ВОЈВОДЕ РАКЕ ЉЕВАЈЦА

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ УЛИЦЕ ВОЈВОДЕ РАКЕ ЉЕВАЈЦА

15. септембар 2015. године

Радови на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца на велико задовољство грађана општине Горњи Милановац данас су завршени асфалтирањем улице.

Укупна вредност фазне изградње поменуте улице је 4 милиона динара односно прва фаза, завршена 2014. године, као и управо завршена друга фаза изградње улице износе по 2 милиона динара.

Проблеми који су постојали у вези водоводне и канализационе мреже у овој улици, а који су отежавали нормалан живот и рад њених становника, решени су током извођења радова на изградњи“ рекао је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић.

Подсећања ради, почетком текућег месеца председник Мирковић са својим сарадницима обишао је радове на изградњи и том приликом изразио захвалност мештанима ове улице на разумевању и стрпљењу које су показали све ове године приликом сусретања са низом проблема пре њеног уређења.

Инвеститор радова на изградњи Улице Војводе Раке Љевајца је Општина Горњи Милановац преко горњомилановачке месне заједнице, док извођач радова је горњомилановачко предузеће „Свин“.

„Све инвестиције морају се успешно и законито спроводити али пре самог почетка радова неопходно је решити сва претходна питања међу којима је и решавање имовинско-правних односа да би реализовање инвестиције било ефикасно“ подвукао је председник општине Милисав Мирковић.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

ТВ Галаксија 32

Scroll to top