Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

29. септембар 2015. године

У организацији националне службе за запошљавање филијале из Чачка, испоставе из Горњег Милановца данас је организован Сајам запошљавања у Горњем Милановацу.

Сајам је отворио председник општине Милисав Мирковић, који је поручио незапосленима да у овим тешким временима не губе наду приликом тражења запослења и апеловао је на све привредне субјекте да допринесу смањењу незапослености у Горњем Милановцу.

И поред тога што је стопа незапослености у Горњем Милановцу најнижа у Моравичком округу, на тим подацима нећемо стати, радићемо на питању запошљавања више и боље“ рекао је председник Мирковић.

Обраћајући се великом броју заинтерсованих кандидата за посао, директор филијале националне службе за запошљавање из Чачка Саша Обрадовић незапосленима је пожелео успех при тражењу одговарајућег посла a послодавцима у одабиру најбољих радника.

На сајму се представило 20 послодаваца са подручја општине Горњи Милановац који ће упослити 90 лица, а тражени су радници машинске, грађевинске, електро струке, извршиоци послова у области осигурања, економије, права као и многи други.

Општина Горњи Милановац за реализацију мера активне политике запошљавања издваја средства из године у годину. У 2015. години 10 милиона динара опредељено је у ове намене а у плану је увећање ових средстава за наредну годину.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24413

ТВ Галаксија 32

Scroll to top