Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ПОБЕДА МАРКА ДАНИЛОВИЋА НА МЕЂУНАРОДНОЈ БИЦИКЛИСТИЧКОЈ ТРЦИ

ПОБЕДА МАРКА ДАНИЛОВИЋА НА МЕЂУНАРОДНОЈ БИЦИКЛИСТИЧКОЈ ТРЦИ

7. октобар 2015. године
Бициклисти Борца Марко Даниловић и Стефан Стефановић освојили су прва два места на медјународној бициклистичкој трци “ЗЕНИЦА 2015” одржаној протеклог викенда.

На позив бициклистичког савеза Босне и Херцеговине, сениорска екипа бициклистичког клуба Борац учествовала је 03.10.2015.године на међународној бициклистичкој трци “ЗЕНИЦА 2015” која се уједно бодује и за првенство БиХ. Трка се одржала на кружној стази улицама Зенице, 30 кругова по 2.15км. У веома убедљивој вожњи двоструку победу однели су Марко Даниловић и Стефан Стефановић.

У недељу 04.10.2015.године на предзадњој трци у оквиру Купа Србије коју је организовао бициклистички клуб Шумадија из Аранђеловца на кружној стази око језера Бурје у Ердевику, јуниор Борца Јован Ђукановић и младји кадет Вељко Вучићевић осваојили су трећа места.

На последњој трци у оквиру ДУНАВСКОГ Купа, који се организује за мастерс категорију, одржаној у Сремској Каменици, ветеран бициклистичког клуба Борац, Саша Весковић освојио је треће место и награду за најборбенијег возача.

У сатаву сениорске бициклистичке Репрезентације Србије која наступа на трци “Tour of MEVLANA” у Турској од 07-10.10.2015.године наступиће и бициклисти Борца Марко Даниловић, Стефан Стефановић, Јован Зекавица и Горан Антонијевић. Ова трка се вози у оквиру  EURO TOUR-а и једна је од квалификационих трка за Олимпијске игре у Рију 2016.године.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top