Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРЕДСТАВЉЕНО НАУЧНО ДЕЛО ПРОФ. ДР ЂОРЂА ЂУКИЋА У САНУ У БЕОГРАДУ

ПРЕДСТАВЉЕНО НАУЧНО ДЕЛО ПРОФ. ДР ЂОРЂА ЂУКИЋА У САНУ У БЕОГРАДУ

8. октобар 2015. године

Српска академија наука и уметности Одбор за економске науке Одељења друштвених наука представила је јуче у Београду научно дело професора Економског факултета из Београда, др Ђорђа Ђукића. Реч је о библиографији овог универзитетског професора и научника под називом „Сабирник научног дела” чији је приређивач Милица Баковић, а издавачи Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” и Економски факултет из Београда.

На изузетно посећеној  београдској промоцији о научном и стручном раду, овог изузетног експерта за монетарну политику и банкарство, говорили су између осталих, рецензенти Библиографије проф. др Бранко Васиљевић, проф. др Вук Огњановић и проф. др Борјанка Трајковић.

Др Ђорђе Ђукић (1952) основну школу и Гимназију завршио је у Чачку, а од 1996. редовни је професор на предмету Банкарство на Економском факултету у главном граду Србије. Од 2006. године предаје на мастер студијама предмет Банкарски менаџмент, а на докторским студијама предмете Монетарна економија и Монетарна теорија и политика. Као самостални аутор или заједно са другим научним истраживачима објавио је 21 књигу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top