Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ИЛИЋА

САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ИЛИЋА

9. октобар 2015. године

У редакцију ТВ „Галаксија 32“ из кабинета градоначелника Чачка стигло је саопштење за јавност, а како се у њему наводи, поводом више дезинформација о раду Градске управе и градског руководства које су поједини чачански привредници износили протеклих дана у јавности.

„Градско руководство ради у интересу грађана нашег града, уважавајући интересе и потребе свих слојева нашег друштва, запослених, незапослених, социјално угрожених, предузетника, привредника, деце, ђака, удружења грађана, припадника националних мањина и свих лица која у њему живе, у складу са финансијским средствима са којима Град располаже у свом буџету, поштујући законе Републике Србије и акта која су донели Градско веће и Скупштина Града Чачка у овом или претходним сазивима, а која су на снази.

Градска управа и градско руководство раде одговорно и транспарентно и све одлуке, као и процеси њиховог доношења су доступне јавности.

До сада је одржано 46 седница Скупштине града и наши суграђани су кроз директне ТВ преносе могли да се упознају са радом парламента, дискусијама одборника и изгласавањем аката. Одржано је и 137 седница Градског већа, на којима су током читавог тока седница присутни медији, као и представници удружења привредника. Они су активно учествовали на седницама дајући конструктивне предлоге и до сада нису имали примедбе на рад градских органа. Зато и сматрамо да смо постигли добар вид сарадње са привредом који ћемо развијати и у наредном периоду.

Стога су све изјаве и инсинуације о наводним незаконитим и криминалним радњама Градске управе и градског руководства апсолутно неутемељене“, наводи се у саопштењу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top