Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ЧАЧАНСКИ МОТОЦИКЛИСТИ ОСТВАРИЛИ НОВЕ УСПЕХЕ

ЧАЧАНСКИ МОТОЦИКЛИСТИ ОСТВАРИЛИ НОВЕ УСПЕХЕ

12. октобар 2015. године

Јуче на стази Дупци у близини Бруса стављена је тачка на Отворени шампионат Србије у мото кросу за 2015.годину. Пред многобројном публиком водила се беспоштедна борба за генерални пласман у више класа, где су такмичари из Чачка остварили нове успехе.
У генералном пласману возач клуба Терморад АМСК Чачак Милош Радуловић освојио је у класи МX2 јуниор вицешампионску титулу и показао да са правом да се на њега мора рачунати у будућности. Остали возачи овог клуба, Димитрије Ракић у класи МX65 освојио је 5 место у генералном пласману а Дејан Матијевић у класи МX3 ћетврто место. Захваљујући пласманима ових и осталих возача, клуб је у класи ИИ у конкуренцији 11 клубова освојио треће место и наставио традицију освајања неког од прва три места сваке године.
Возачи другог клуба из Чачка МК „Танаско Рајић“ такодје су остварили велики успех. У најмладјој класи МX65 треће место у генералном пласману освојио је Алекса Милосављевић а у класи МXБ вицешампионску титулу освојио је Ненад Петровић. Од осталих возача вредно помена је и четрвото место у генералном пласману Вукашина Ћурчића у класи МX2 коме је за један поен измакао подијум.
Из оба клуба истичу да без обзира на све недаће које су их пратиле током сезоне, повреде и кварови мотора, да су задовољни резултатима и да у наредној сезони имају велике амбиције.
На крају сезоне сумирајући утиске, љубитељи мото кроса из Чачка могу бити задовољни јер су у првенству најбројнији били возачи из Чачка, укупно 20, од тога у најмладјој класи наступало је шест возача што радује и показује да је овај спорт у експанзији и да тек треба очекивати још веће успехе наших возача у наредним годинама.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top