Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПЧЕЛИЦА ПРЕДСТАВИЛА СВОЈУ КЊИГУ О ЉУБИМЦИМА У БЕОГРАДУ

ПЧЕЛИЦА ПРЕДСТАВИЛА СВОЈУ КЊИГУ О ЉУБИМЦИМА У БЕОГРАДУ

5. децембар 2015. године
У недељу 29. новембра у Delta City-ју је одржана традиционална манифестација „Деда Мраз за љубимце”. Лабрадори Арчи и Дора, љубимци Пчелице, били су не само учесници већ и главне звезде тог догађаја. Наиме, у склопу те прелепе манифестације одржана је и промоција нове књиге у издању Пчелице „Арчи и Дора постају пријатељи“.
Пчелица, која је постала препознатљива по свом издавачком програму намењеном најмлађима, посебан акценат ставља на издања посвећена животињама, којима жели да развије позитивну свест о односу према животињама, као и одговорном власништву и бризи о напуштеним љубимцима.
„Арчи и Дора постају пријатељи“, истинита прича о пријатељству два пса из пера њиховог власника и директора Пчелице Горана Марковића, брзо је постала омиљено дечје штиво. Манифестација „Деда Мраз за љубимце” била је идеална прилика да се прича о Арчију и Дори још једном представи у присуству других љубимаца и њихових поносних власника, као бројних посетилаца, љубитеља животиња.
Многа деца, која су већ читала о Арчију и Дори, желела су да се фотографишу са њима, а они су, као праве звезде стрпљиво позирали.
„Арчи и Дора постају пријатељи”, књига у форми сликовнице прави је узорни модел и подстрек ауторима да напишу истините приче о својим љубимцима различитих раса, али и о удомљеним животињама.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24383

ТВ Галаксија 32

Scroll to top