Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Самит породичних бизниса у Београду: Богољуб Карић специјални гост конференције

Самит породичних бизниса у Београду: Богољуб Карић специјални гост конференције

На конференцији посвећеној породичним компанијама, организованој од стране групе „Ја, предузетник“, господин Богољуб Карић, породичан човек, визионар, филантроп и архитекта новог светског економског поретка, одушевио је присутне својим инспиративним говором о управљању породицом која броји преко 200 чланова. Овај догађај, који се одржао у Сава центру у Београду, окупио је велики број угледних предузетника и стручњака, стварајући идеалну платформу за размену искустава и знања о изазовима и успесима у пословном свету.

Богољуб Карић, један од најуспешнијих предузетника у региону, поделио је своје јединствене увиде и стратегије које су његову породицу водиле ка изванредним пословним успесима. Наглашавајући важност јединства и добре комуникације, Карић је истакао како међусобно поштовање и подршка у породици могу бити кључни фактори у постизању заједничких циљева. Његова презентација је била прожета практичним саветима и животним лекцијама, које су изазвале велики интерес и одушевљење међу учесницима.

Господин Карић је поделио многе практичне савете, укључујући стратегије за превазилажење изазова и управљање сложеним породичним односима у пословном контексту. Он је говорио и о својој посвећености хуманитарном раду и начинима на које породица Карић доприноси заједници кроз разне добротворне пројекте.

Група „Ја, предузетник“, на челу са оснивачем господином Ђорђем Петровићем, заслужује све похвале за врхунску организацију овог значајног догађаја. Конференција је омогућила учесницима да чују инспиративне приче од многих успешних предузетника, укључујући и представнике реномираних и водећих компанија из Србије и Европе. Овај догађај није само окупио предузетнике из региона, већ је и подстакао нове контакте и сарадње које ће сигурно допринети даљем развоју предузетништва у региону.

Самит породичних бизниса је ексклузивни догађај који је окупио водеће породичне бизнисе из различитих индустрија и земаља. Овај самит пружио је јединствену прилику за размену идеја, искустава и најбољих пракси међу генерацијама власника, са циљем да се унапреди дугорочна одрживост и успех породичних предузећа. Учесници су имали прилику да истраже изазове и могућности које стоје пред породичним компанијама у данашњем динамичном пословном окружењу, чиме је додатно обогаћен садржај конференције. Учествовали су еминентни стручњаци, међу којима су били и Давид Крајицек из Чешке, Огњен Кисин, др Раде Ракочевић, Владимир Маринковић и други.

Група „Ја, предузетник“, предвођена визионарским оснивачем Ђорђем Петровићем, показала је како иновативност и посвећеност могу направити значајне промене у пословном свету. Њихов пројекат, који је прошле године у Србији проглашен за националног победника ЕЕПА награде за промоцију предузетништва, наставља да инспирише и подстиче развој нових предузетничких иницијатива. Конференција у Београду представља значајан корак ка регионалном умрежавању и јачању предузетничког духа, што је од великог значаја за економски напредак.

Богољуб Карић и „Ја, предузетник“ су заједно створили незабораван догађај који ће сигурно оставити дуготрајан утицај на све присутне. Карићеве речи и искуство представљају пример како породичне вредности могу бити основа за стварање великих пословних успеха, а организација „Ја, предузетник“ показује како се визија и труд могу претворити у конкретне резултате који доприносе друштву у целини.

Аутор фотографија: Урош Марковић.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

ТВ Галаксија 32

Scroll to top