Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » Vreme prolongiralo početak sezone

Vreme prolongiralo početak sezone

Letnja kupališna sezona na gradskoj plaži i bazenima je po planu trebalo da počne 15.juna. Svedoci smo do juče dosta hladnog i kišovitog vremena za ovo doba godine, što je i osnovni razlog da se početak sezone pomeri za dva dana. Svi naši sugrađani, ukoliko vremenske prilike dozvole će sa kupanjem moći da počnu u ponedeljak 17.juna.
”Po prvobitnom planu mi smo danas trebali da spustimo ustave na brani i formiramo jezero. Međutim, zbog obilnih kiša koje su padale proteklih dana voda je dosta zamućena i visokog nivoa, tako da smo u saradnji sa nadležnim službama doneli odluku da jezero formiramo u ponedeljak, naravno pod pretpostavkom da se obistine prognoze meteorologa za dane vikenda. Upozorio bih Čačane da malo budu strpljivi sa kupanjem iz razloga što voda još nije optimalne temperature zbog za ovo doba godine hladnog vremena. Ostali uglavnom ugostiteljski sadržaji su već postavljeni, tako da uz novi mobilijar mislim da će naši sugrađani uživati na obalama Morave” – rekao je direktor sportskog centra Mladost Aco Jakovljević.

Mnogi naši, posebno mlađi sugrađani će ovog leta koristiti i gradske bazene. Po rečima prvog čoveka naše ustanove, za očekivati je da prve kupače bazeni prime takođe u ponedeljak.
”I tu smo apsolutno spremni. Iako su bazeni veoma stari svi zaposleni ulažu maksimalan napor da ih održavamo u jednom korektnom stanju. Maksimalno očišćeni i higijenski spremni će dočekati kupače. Večeras će početi punjenje malog bazena, dok će veliki biti napunjen tokom sutrašnjeg dana i noći. Mislim da će i novo brčkalište čija se izgradnja privodi kraju, još više obogatiti sadržaje na bazenu. Ostaje mi na kraju da izrazim veliku želju da i ova sezona protekne u najboljem redu, pa pozivam sve naše sugrađane i korisnike da poštuju kućni red na plaži i bazenima i da se narednih meseci prepuste blagodetima leta” – zaključio je direktor Jakovljević.

Upravni odbor SC Mladost je doneo odluku da neće biti promene cena ulaznice za bazene, koje će kao i prošle godine iznositi 150 dinara, dok će deca do sedam godina imati besplatan ulaz.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

TV Galaksija 32

Scroll to top