Nalazite se ovde:Naslovna » Sport » FK „SLOBODA“

FK „SLOBODA“

U PRVOJ UTAKMICI BARAŽA ZA PLASMAN U KADETSKU LIGU SRBIJE, KADETI FUDBALSKOG KLUBA „SLOBODA“ U ŠAPCU SU SAVLADALI VRŠNJAKE SAVACIJUMA REZULTATOM 2 PREMA 0. POGODCIMA NIKOLE PANTOVIĆA I LAZARA GRUJIČIĆA ČAČANI SU NAPRAVILI VELIKI KORAK KA ISTORIJSKOM USPEHU.
TRENER KADETA „SLOBODE“ SAŠA KOVAČEVIĆ ISTAKAO JE DA JE ZADOVOLJAN KAKO JE NJEGOV TIM IGRAO TOKOM ČITAVOG PRVENSTVA I NAGLASIO DA OČEKUJE DA ĆE NJEGOVI IZABRANICI NOVIM TRIJUMFOM OKONČATI BARAŽ. REVANŠ MEČ JE NA PROGRAMU U SUBOTU 22. JUNA, NA STADIONU U VELIKOJ KOLONIJI, GDE SE OČEKUJE VELIKA POSETA NAVIJAČA.
U OKVIRU KOMPANIJE „SLOBODA“ POSTOJI SPORTSKO DRUŠTVO KOJE BROJI 7 SPORTSKIH KOLEKTIVA KOJI BELEŽE IZUZETNE REZULTATE POSEBNO U MLAĐIM SELEKCIJAMA. PREDSEDNIK FK „SLOBODA“ VULE RESIMIĆ ČESTITAO JE EKIPI NA POBEDI U ŠAPCU I DODAO DA JE SVE SPREMNO ZA UTAKMICU KOJA ĆE BITI ODIGRANA U ČAČKU.
REVANŠ SUSRET POČINJE U 17:30 A IZ FK „SLOBODE“ POZIVAJU SVE NAVIJAČE DA DOĐU U ŠTO VEĆEM BROJU I PRUŽE PODRŠKU MLADIM FUDBALERI KAKO BI ZABELEŽILI POBEDU I U SLAVLJENIČKOJ ATMOSFERI KRUNISALI KRAJ JEDNE IZUZETNO USPEŠNE SEZONE.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 16794

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

TV Galaksija 32

Scroll to top