Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Горњи Милановац: Општина донирала ново возило Дому здравља

Горњи Милановац: Општина донирала ново возило Дому здравља

Општина Горњи Милановац донирала је Дому здравља ново комби возило.
Кључеве од новог возила директорки Дома здравља др Драгици Топаловић, уручио је заменик председника општине Горњи Милановац, Мирослав Миловановић. “Локална самоуправа је, након што је сагледала реалну ситуацију са возним парком у Дому здравља, донела одлуку да донира овој служби једно возило”, казао је том приликом Миловановић изразивши наду да ће ново возило помоћи грађанима Горњег Милановца да добију квалитетније здравствене услуге.

Захваљујући на донацији, др Драгица Топаловић, директорка Дома здравља, истакла је да ће се нови комби марке “Опел” користити за превоз пацијената на дијализу. Топаловић је нагласила да је овим возни парк знатно ојачан, И да ће пацијенти имати бољу негу, обзиром да се возило које се до сада користило за превоз бубрежних болесника често кварило.

Ново комби возило вредно је 25 000 евра, а набављено је од овлашћеног дилера Опел И Шевролет возила компаније „ИНТЕРАУТО ТРЕЈД“ ЧАЧАК.

Општина Горњи Милановац у наредном периоду има у плану да за потребе Дома здравља, чији је оснивач, набави још једно ново санитетско возило са носилима, најавили су данас представници општинског руководства.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23709

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top