Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Горњи Милановац: Асфалтирано 850 метара пута у Гојној Гори

Горњи Милановац: Асфалтирано 850 метара пута у Гојној Гори

2. јун 2013.
Горњи Милановац: Асфалтирано 850 метара пута у Гојној Гори

У горњомилановачкој МЗ „Гојна Гора“ обављено је асфалтирање деонице локалног пута у дужини од 850 метара.
Радове је, средствима удруживања са мештанима МЗ, финасирало општинско ЈП за путеве, а извођач је предузеће “Путеви STRABAG”.
Meштани засеока Станојковићи и Трифуновићи у Гојној Гори, до чијих је кућа стигао асфалт у дужини од 850 метара, кажу да су на завршетак пута, који је насипан у више наврата, чекали годинама. Захваљујући ЈП за путеве, општини Горњи Милановац и предузећу “Штрабак”, које је изводило радове, како истичу, решени су њихови дугогодишњи проблеми.

Јовица Царевић, директор општинског ЈП за путеве, каже да ће општина Горњи Милановац ове године уложити 83 милиона динара у путну инфраструктуру. Према његовим речима, радовима у МЗ Гојна Гора започета је овогодишња сезона асфалтирања, у оквиру које ће у милановачким МЗ бити урађено око 25 километара локалних и некатегорисаних путева.

ЈП за путеве расписаће, према најавама директора Царевића, још два тендера за асфалтирање локалних и некатегорисаних путева, 15.јула и 20.августа и то за још 17 месних заједница са подручја општине Горњи Милановац.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top