Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Четири меморијална турнира у наредних седам дана у организацији ФК „Борац“

Четири меморијална турнира у наредних седам дана у организацији ФК „Борац“

1. август 2013.

У Чачку ће за све љубитеље фудбала у наредних 7 дана, у организацији ФК „Борац“, бити организована чак 4 меморијална турнира у част великана овог клуба.

Од 3. до 4. августа биће организован турнир „Живорад Станковић Бија“ за сениоре, а у понедељак 5. августа турнир за омладинце „Драган Трифуновић Триле“. У среду 7. августа одиграће се турнир „Душан Марић“ за кадете, а 9. августа за пионире „Љубан Павловић“.

Председник Управног одбора и Скупштине фудбалског клуба „Борац“, Илија Петровић, рекао је да је приврженост клубу и љубав према овом спорту и граду оно што овај клуб деценијама држи у веома високом рангу такмичења. Он је додао да се Чачак, као ретко који град, може подичити са 4 меморијална турнира, који ће бити уприличени за све љубитеље фудбала.

На турниру посвећеном Бији Станковићу распоред је следећи:

У суботу у 16 сати биће одиграна утакмица „Борац“-„Јединство Путеви“, у 18 сати снаге ће одмерити „Јавор“ и „Раднички“ -Крагујевац, а у недељу ће се у 16 и 18 сати одиграти утакмице за 3. место и финале.

Према речима Петровића, и ове године ће група компетентних људи у саставу: Предраг Кулашевић, вишедеценијски играч и тренер и функционер клуба, Нешко Миловановић, играч и тренер, као и Драгиша Лазовић, отац прослављеног фудбалера Дарка Лазовића, изабрати најбољег играча, голмана и стрелца овог мемориијалног турнира.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top