Nalazite se ovde:Naslovna » Sport » Četiri memorijalna turnira u narednih sedam dana u organizaciji FK „Borac“

Četiri memorijalna turnira u narednih sedam dana u organizaciji FK „Borac“

1. avgust 2013.

U Čačku će za sve ljubitelje fudbala u narednih 7 dana, u organizaciji FK „Borac“, biti organizovana čak 4 memorijalna turnira u čast velikana ovog kluba.

Od 3. do 4. avgusta biće organizovan turnir „Živorad Stanković Bija“ za seniore, a u ponedeljak 5. avgusta turnir za omladince „Dragan Trifunović Trile“. U sredu 7. avgusta odigraće se turnir „Dušan Marić“ za kadete, a 9. avgusta za pionire „Ljuban Pavlović“.

Predsednik Upravnog odbora i Skupštine fudbalskog kluba „Borac“, Ilija Petrović, rekao je da je privrženost klubu i ljubav prema ovom sportu i gradu ono što ovaj klub decenijama drži u veoma visokom rangu takmičenja. On je dodao da se Čačak, kao retko koji grad, može podičiti sa 4 memorijalna turnira, koji će biti upriličeni za sve ljubitelje fudbala.

Na turniru posvećenom Biji Stankoviću raspored je sledeći:

U subotu u 16 sati biće odigrana utakmica „Borac“-„Jedinstvo Putevi“, u 18 sati snage će odmeriti „Javor“ i „Radnički“ -Kragujevac, a u nedelju će se u 16 i 18 sati odigrati utakmice za 3. mesto i finale.

Prema rečima Petrovića, i ove godine će grupa kompetentnih ljudi u sastavu: Predrag Kulašević, višedecenijski igrač i trener i funkcioner kluba, Neško Milovanović, igrač i trener, kao i Dragiša Lazović, otac proslavljenog fudbalera Darka Lazovića, izabrati najboljeg igrača, golmana i strelca ovog memoriijalnog turnira.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 20975

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

TV Galaksija 32

Scroll to top