Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Рестрикција воде у Горњем Милановцу

Рестрикција воде у Горњем Милановцу

Општинска управа општине Горњи Милановац

Информативна служба

06.07.2013.године

На предлог Јавног комуналног предузећа „Горњи Милановац“, а сходно Одлуци о комуналним делатностима на територији Општине Горњи Милановац, Општинска управа Општине Горњи Милановац донела је наредбу којом се уводе рестрикције у циљу смањења потрошње воде  забраном коришћења воде из водовода за поливање паркова, вртова (дворишта), башти, као и за прање улица и возила.

 

Наредбодавне мере уведене су услед пада водостаја на водозахвату „Шевељ“ водосистема Рзав и смањења капацитета других изворишта на територији општине Горњи Милановац чиме је доведена у питање уредност снабдевања грађана водом. Уколико грађани буду рационални у потрошњи и придржавали се ових забрана, предузете мере би дале очекиване резултате, а тиме би се избегле периодичне обуставе испоруке воде.

Ова наредба ступила је на снагу одмах, а у циљу њеног спровођења биће интензивиран рад инспекцијских служби Општинске управе општине Горњи Милановац.

Мере рестрикције примењиваће се до стабилизације  стања на изворишним капацитетима на територији Општине Горњи Милановац.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23709

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top