Nalazite se ovde:Naslovna » Култура » Рођендан књижаре „Делфи“ у Чачку

Рођендан књижаре „Делфи“ у Чачку

Рођендан књижаре „Делфи“ у Чачку

7. август 2013.

На Градском шеталишту бб у Чачку већ три године постоји књижара „Делфи“ са „Лагуниним клубом читалаца“. Током протеклих година у књижари су гостовали многобројни писци, а онима који воле добре књиге на једном месту, ова књижара постала је омиљено место. Поред тога, књижара „Делфи“ у Чачку нуди богат програм картолерије и гифта.

У петак, 9. августа 2013. године, од 18 сати, књижара ће званично прославити рођендан који ће увеличати Љубивоје Ршумовић и Урош Петровић. Том приликом најомиљенији дечји писци потписиваће своје књиге. Само те вечери важиће попуст од 30 одсто на наслове са „Лагунине“ топ-листе. Тако ћете по најповољнијим ценама моћи да купите нове романе Халеда Хосеинија, Владимира Арсенијевића, Жозеа Сарамага, Трејси Шевалије и других 20 наслова који се налазе на овој престижној листи бестселера. Те вечери бесплатно ћете моћи да се учланите у „Лагунин клуб читалаца“.
За свој рођендан књижара „Делфи“ из Чачка својим верним посетиоцима поклониће поклоне које су обезбедили пријатељи „Лагуне“ и књижара „Делфи“: „Božen cosmetics“, „Golden Rosе“, „Nivea“, „Bambi“, „Lomax“, „Наше зрно“, а ту су и „Chips way“ и „Schweppes“ .

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23656

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top