Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Саопштење уредништва ТВ „Галаксија 32“

Саопштење уредништва ТВ „Галаксија 32“

16. август 2013.

Поводом неемитовања саопштења Повереништва Српске напредне странке и члана Градског већа Братислава Југовића 15. августа у вестима „Гласа Западне Србије“, продукције „Чачак-Видео“, обавештавамо грађанство да наша телевизија неће бити звучник, ни добош преко којег ће појединци анонимно, без потписа и печата слати и захтевати објављивање својих личних саопштења.

Они који су навикли на овакву врсту комуникације, нека то забораве. Позивамо их да дођу у „Чачак-Видео“ или у нашу редакцију и дају изјаве пред камерама, а ми ћемо, како то новинарска етика налаже, емитовати њихове изјаве, али узети и изјаве друге стране, па нека гледаоци процене ко је у праву. Памфлети и тираде о слободи, независности, гушењу медија, долазе од вас који, реагујући на необјављена анонимна саопштења, вршите притисак, демагошки правдајући то борбом за слободу медија.

У ТВ „Галаксија 32“ ради тридесет људи. Имамо своје бриге и проблеме на претек, па се нећемо више оглашавати  у оваквим случајевима и одговарати политикантским докоњацима, који седе у канцеларијама са климом уз компјутере.

Иначе, наша телевизија наставља и даље сарадњу са продукцијом „Чачак-Видео“.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top