Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Одржана 6. трка за Бициклистичку лигу Србије за млађе категорије

Одржана 6. трка за Бициклистичку лигу Србије за млађе категорије

Одржана 6. трка за Бициклистичку лигу Србије за млађе категорије

19. август 2013.
У организацији Бициклистичког клуба „Борац“ и Бициклистичког савеза Србије,у недељу 18. 08. 2013. године одржана је VI трка за бициклистичку лигу Србије у бициклизму за млађе категорије. Трка је одржана на кружној стази у селима Трбушани, Миоковци и Пријевор, где је дужина једног круга била 8 km.
У категодији млађих кадета који су возили 4 круга-32 km, екипа Борца освојила је прво место, а Костић Давид на својој првој трци освојио је друго место. Стефан Сретеновић био је девети, Васојевић Игор петнаести и Зорић Матија шеснаести. У генералном пласману екипа „Борац“ је на трећем месту.
У категорији Кадета који су возили 8 кругова-64 km, најбоље пласиран такмичар Борца био је Трипковић Никола на 5. месту, Петровић Александар на 9. и Ђукановић Јован на 12. месту. Ови пласмани били су довољни да Борац освоји друго место екипно.
У категорији јуниора који су возили 10 кругова – 80 km, такмичари Борца нису остварили запаженији резултат.
Укупно је стартовало преко 100 такмичара из 20 клубова.
Сениори Борца после неколико наступа на тркама у Европи, вредно се припремају за велику трку ОКО БУГАРСКЕ, која се вози од 01-05. септембра. То ће бити последња провера пред предстојеће Светско првенство које се одржава 28. септембра у Италији.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24421

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top