Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Кабинет градоначелника: Саопштење

Кабинет градоначелника: Саопштење

Кабинет градоначелника: Саопштење

21. август 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ РАДНЕ ПОСЕТЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ГРАДА ЧАЧКА СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА

Господин Вук Јеремић, председник Генералне Скупштине Уједињених нација, позвао је градоначелника Чачка и његове сараднике у радну посету у САД. Позив је упућен на основу претходног договора господина Вука Јеремића са градоначелником, господином Војиславом Илићем, приликом њиховог сусрета у Србији.

С обзиром да тренутна функција коју има господин Јеремић омогућује успостављање пословних контаката са америчким привредницима који могу бити од значаја за улагање у привреду града Чачка, позив је прихваћен, пошто представља и велику част и привилегију нашег града.

У радну посету ће ићи градоначелник, господин Војислав Илић и господин Остоја Мијаиловић, члан Градског већа, ресорно задужен за привреду, и за кога је Градско веће, као надлежни орган, донело одлуку о упућивању на службени пут.

Радна посета ће трајати од 26. августа до 2. септембра 2013. године, а радни састанак са господином Јеремићем планиран је за 29. август.Током ове радне посете делегација нашег града, састаће се и са успешним Чачанима у САД.

Оцена је да ова посета може бити од великог значаја за град и његов развој.

У складу са правилима која уређују упућивање на службени пут, одлука садржи и трошкове службеног пута, с тим што наша делегација неће путовати о трошку Града, јер су се чланови ове делегације већ изјаснили да неће користити одобрена средства, а по повратку ће Градском већу поднети извештај о овој радној

Из Кабинета градоначелника

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top