Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Дан ослобођења општине Горњи Милановац од фашизма

Дан ослобођења општине Горњи Милановац од фашизма

17. септембар 2013.

 

Полагањем венаца на Споменик слободе на градском тргу у Горњем Милановцу данас је обележен 17. септембар – Дан ослобођења општине Горњи Милановац од фашизма у организацији Општинске организације Савеза бораца НОР-а и друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918., подружница Горњи Милановац, а уз подршку општине Горњи Милановац.

Венце су испред локалне самоуправе положили заменик председника општине Мирослав Миловановић и председница Скупштине општине Јадранка Достанић. Такође, почаст ослободиоцима са полагањем венца извршио је и потпредседник општинске организације Савеза бораца Владимир Јовановић, као и Зоран Цветковић заменик команданта гарнизона Војске Србије у Горњем Милановцу.

Приликом прикладног културно-уметничког програма у Дому културе госте су поздравили и присутнима се обратили председник републичке организације Савеза бораца Србије проф. др Миодраг Зечевић и потпредседник општинске организације савеза бораца Владимир Јовановић.

Овим поводом у културно-уметничком програму својим фолкорним наступом представили су се играчи Фолклорног ансамбла „Типопластика“ из Горњег Милановца.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top