Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Karate klub „Sloboda“ iz Čačka

Karate klub „Sloboda“ iz Čačka

U nedelju 29.septembra u hali „Dr. Zoran Đinđić“ u Prokuplju održan je 9. međunarodni turnir „Toplica open 2013“ u organizaciji karate kluba „Topličanin“ . Na ovom takmičenju učestvovali su i takmičari karate kluba „Sloboda“ iz Čačka.

U borbama u kategoriji juniora prvo mesto ubedljivim nastupom obezbedio je junior Marko Rajičić. Zlatna odličja su pripala i kadetu Vladimiru Saviću, kao i pionirima Milici Polužić i Andreju Grujičić . U jakoj konkurenciji 420 takmičara iz 39 klubova takmičari „Slobode“ još jednom su pokazali zavidnu formu i dostojno su predstavili svoj klub i naš grad u Prokuplju .

TOMISLAV DRAŠKOVIĆ TRENER KK „SLOBODA“ : „Ponosan sam na svoje takmičare i veoma zadovoljan pokazanim nivoom profesionalnosti i sportskog duha koji su pokazali na ovom turniru. Svo četvoro takmičara pokazali su da se isplatio trud i vežbanje tokom letnjeg raspusta kao i pripreme u Buljaricama i na Goču kroz koje su prošli sa selektorom Reprezentacije Šotokan karate saveza Srbije, Acom Ćirovićem i trenerima. Sada nam sledi Kup regiona centralno zapadne Srbije 6. oktobra u Šapcu i kao najveći događaj ove sezone Svetko prvenstvo u Novom Sadu 12 i 13. oktobra, na kome će ovi takmičari braniti boje Srbije i našeg grada, i nadam se ponoviti uspeh od prošle godine kada su se vratili sa medaljama .“

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top