Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Пехар за Атомску бању

Пехар за Атомску бању

Пехар за Атомску бању

8. октобар 2013.

На управо завршеном Међународном сајму туризма у Новом Саду, Атомска бања је освојила главну награду. Жири Новосадског сајма доделио је највише признање овој установи у области туризма, Пехар Новосадског сајма за врхунски квалитет здравствене услуге. Ово је потврда свеобухватног и систематичног улагања у фирму, врхунског пословања, почевши од изградње и опремања висококвалитетних објеката, пажљивог одабира и едукације кадра до брижљиво осмишљене и јасно вођене маркетиншке кампање у земљи и иностранству.

Највећи подстрек за даљи предани рад ове бање су посетиоци и пацијенти који презадовољни услугом одлазе из бање и враћају јој се поново из године у годину. Карактеристичан је и пораст страних посетилаца који чине више од 20% свих гостију.

Атомска бања је прва приватизована бања и прва приватна Специјална болница за рехабилитацију у Србији, у коју је након приватизације уложено преко шест милиона евра, у реконструкцију постојећих и изградњу нових објеката као и у опрему.
Услуге рехабилитације у овој установи користе оболели из земаља западне Европе, Руске Федерације као и са далеких континената као што су Америка и Аустралија. У ово надалеко чувено Лечилиште долазе и оболели из земаља у региону, док Здравствени Фондови Републике Словеније и Републике Српске финансирају лечење својих држављана. Атомска бања је једини центар у Србији који има уговор са највећим руским здравственим осигурањем „Согаз“ о рехабилитацији њихових осигураника. Синдикати највећих државних компанија, шаљу своје чланове на рехабилитацију у ову установу (Колубара, НИС, ПТТ, Путеви Србије и др.)

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top