Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » Одржана Конференција клубова Градске фудбалске лиге Чачка

Одржана Конференција клубова Градске фудбалске лиге Чачка

Одржана Конференција клубова  Градске фудбалске лиге Чачка

18. октобар 2013.

Јуче је одржана 2. седница Конференције клубова Градске фудбалске лиге Чачка, којој је присуствовало укупно 11 представника клубова, док су представници Ф.К. „Кеј“ и Ф.К. „Стрелац“ били оправдано одсутни.
Поред представника клубова овој Конференцији клубова присуствовали су Ненад Станковић-председник ФСГ-Чачка, Милош Теофиловић-технички секретар ФСГ-Чачка, Драган Стојановић-комесар за такмичење, Срећко Стеванић-комесар за суђење, Милош Стеванић-дисциплински судија и Петар Давидовић-председник Судијске комисије ГФЛ-Чачка.
Председник ФСГ-а Чачка, Ненад Станковић истакао да је јако задовољан радом комесара и обавестио клубове да ће у току наредне седмице добити новац од Града Чачка, који је распоређен фудбалским клубовима у недавном ребалансу буџета.
Представници клубова су наставили рад и извршили анализу такмичења првих седам кола јесењег дела првенства за такмичарску сезону 2013/2014. годину. Од стране појединих представника изнете су примедбе на рад делегата као и на суђење појединих судија, јер се на листи ове лиге доста налази младих и неискусних судија, али закључак је да би требало да се што више едукују и да имају више суђених утакмица на лигама млађих категорија. Овом приликом похваљен је рад и дата је подршка Петру Давидовићу, који сваке недеље држи тренинге судијама.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top