Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Радови у центру Милановца

Радови у центру Милановца

19. октобар 2013.

У оквиру радова на санацији коловоза у улици Кнеза Александра на деоници од зграде Општине Горњи Милановац до скретања за сточни пијац (укупна дужина 1321 метар) јуче су започети  радови на асфалтирању коловоза.

Радове на санацији коловоза чија вредност износи око 40 милиона динара врши предузеће „Штрабаг“ из Чачка, а по налогу Јавног предузећа „Путеви Србије“ на име оштећења ове улице проузрокованих преусмеравањем саобраћаја приликом радова на надвожњацима на обилазници кроз градско подручје. Поред асфалтирања коловоза изводе се и радови на постављању нових ивичњака на деоници од касарне до тзв. плавог моста.

Истовремено  се изводе радови на санацији коловоза, на изградњи кишне канализације и радови на изградњи инфраструктуре за постављање оптичких каблова и видео надзора. За ове радове средства су обезбеђена буџетом Општине Горњи Милановац у износу од 18,5 милиона динара. Извођач радова је предузеће „СВИН“ из Горњег Милановца. 

По завршетку ових радова са већ реконструисаним тротоарима и посађеним дрворедом биће окончани сви планирани радови на уређењу главне улице.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23678

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top