Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » БЕСПЛАТНА ПРОВЕРА ИСПРАВНОСТИ ВОЗИЛА

БЕСПЛАТНА ПРОВЕРА ИСПРАВНОСТИ ВОЗИЛА

22. новембар 2013.

У циљу припреме возила за безбедније учешће у саобраћају током зимске сезоне, Министарство унутрашњих послова Републике Србије ће, у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила, у периоду од 25. дo 29. новембра 2013. године, у времену од 07,00 до 20,00 часова, спровести превентивно-пропагандну акцију појачане контроле саобраћаја под називом “ИСПРАВНО ВОЗИЛО – БЕЗБЕДНО ВОЗИЛО”.

Основни циљ акције је да се током зимске сезоне бесплатно провери техничка исправност возила, како би се уочене неисправности благовремено отклониле, а тиме остварили повољни предуслови за безбедно одвијање саобраћаја у зимским условима.

За време спровођења акције, саобраћајна полиција ће вршити појачану контролу возила и возача, посебно на путевима и улицама у насељеним местима и возачима указивати на значај исправности возила у саобраћају, посебно уређаја за управљање и заустављање, уређаја за спајање вучног и прикључног возила, пнеуматика, светлосно-сигналних уређаја као и поштовања правила саобраћаја.

Током спровођења акције, саобраћајна полиција ће возаче упућивати на линију техничког прегледа ради детаљнијег прегледа возила и евентуалног отклањања неисправности на возилу, уз напомену да је контрола техничке исправности возила бесплатна и препоруку где може да се изврши.

Након завршетка акције, саобраћајна полиција ће, појачано вршити контролу техничке исправности возила.


O autoru

Broj objavljenih članaka : 23678

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top