Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » УСКОРО СЕ ОТВАРА ХОСТЕЛ „ЦЕНТРУМ“

УСКОРО СЕ ОТВАРА ХОСТЕЛ „ЦЕНТРУМ“

29. новембар 2013.

Од понедељка у центру града почеће да ради хостел „Центрум“. Налази се на четвртом спрату старог „Вавилона“ у Железничкој улици. Хостел има девет соба и четири апартмана. Све собе, једнокреветне, двокреветне, трокреветне, имају мини барове, кабловску телевизију, интернет, засебна купатила… У апартманима су одвојени спаваћи део и дневни боравак, а додатно су опремљени француским лежајевима и ђакузијима.

Хостел је урађен по стандарду хотела са пет звездица. За неколико месеци на истом спрату биће опремљени конгресна сала, која ће моћи да прими 30 људи, мини ресторан и дневни боравак. Када све то буде завршено, можемо да добијемо три до пет звездица. Углавном ћемо служити доручак, али прилагођаваћемо се потребама и захтевима наших гостију. Иако у собама имају мини барове, гости ће моћи да наруче пиће и на рецепцији. Имамо собе за пушаче и за непушаче. За сада смо обезбедили четири паркинг места за наше посетиоце баш испред хостела – каже Андрија Мишковић, власник „Центрума“.
У почетку, у „Ценруму“ ће радити пет особа, рецепционари и спремачице. Иако пружа врхунску услугу, цене у хостелу нису превисоке. Преноћиште по особи кошта 2.500, поподневни одмор је 2.000 динара. Изнајмљивање собе са француским лежајем за две особе је 4.500, а соба са брачним креветом и два одвојена лежаја кошта 6.500 динара. Гости који остају дуже моћи ће да добију попуст.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top