Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ОДРЖАНА ЈЕ СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЧАЧКА

ОДРЖАНА ЈЕ СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЧАЧКА

30. новембар 2013.
Седница Скупштине града Чачка, 22. по реду, која је почела у петак, завршена је данас. Одборници су разматрали стање чачанске привреде и приватизованих предузећа, било је речи о проблемима ауто-школа, употреби ћириличног писма у градским установама, органима јавних предузећа и установа. Последња тачка односила се на одборничка питања.
Одборници Скупштине града Чачка одлучивали о предлозима Градског већа за директоре седам jавних предузећа чији је оснивач град, и то ЈКП „Комуналац“, ЈКП „Чачак“, ЈКП „Градско зеленило“, ЈКП „Паркинг сервис“, ЈКП „Водовод“, ЈКП „Моравац“ и ЈП „Градац“. Након дуже полемике у вези са првом тачком дневног реда, одборници су у наставку заседања, између осталог, дали предлог одлуке о давању сагласности на измене и допуне програма ЈП “Рзав” Ариље за 2013. годину.
Након получасовне паузе одржана је и 23. седница са једном тачком дневног реда: предлог одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2014. годину на територији града, која на седници у петак није усвојена. 23. скупштинско заседање је хитно заказано, јер је 30. новембар последњи дан за усвајање одлуке о пореским олакшицама. Већином гласова одборници су усвојили ову тачку.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top