Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ФК „ОРЛОВАЦ“ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ПРИЈЕВОР 2013“

ФК „ОРЛОВАЦ“ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ПРИЈЕВОР 2013“

2. децембар 2013.

Млади фудбалери Ф.К. „Орловац“ из Мрчајеваца победници су турнира „ТРОФЕЈ ПРИЈЕВОР 2013″.

Турнир који је одржан у спортској хали у Пријевору, у организацији Фудбалског савеза Града Чачка и Ф.К. „Пријевор“, привукао је пажњу великог броја љубитеља најбитније споредне стрвари.

Турнир је ове године организован по први пут, а идеја је потекла од Мирослава Марковића, директора лиге млађих категорија ФСГ-Чачка и члана Управног одбора Ф.К. „Пријевор“.

На турниру је учествовало укупно осам екипа, које су уједно такмичари у лиги петлића Града Чачка. Тимови су били подељени у две групе и системом такмичења је одлучено да се две првопласиране екипе из обе групе састају у полуфиналу.

Након одиграног првог кола приступило се свечаном отварању турнира. Свечаност је прво почела култорно уметничким програмом који је приредио млади састав КУД „Танаско Рајић“, након одграних традиционалних игара скупу су се обратили председник МЗ Пријевор и председник ФСГ-Чачка Ненад Станковић који су поздравили све присутне и захвалиле што су се одазвали позиву. Почасни председник ФСГ-Чачка Душан Радоњић-Ћука је капитенима учесника турнира уручио захвалнице за учешће на турниру. Након тога младе фудбалере је поздравио Никола Петрић перспективни голман и сигурно најбољи играч чачанског Борца, који је уједно и званично отворио турнир.

После церемоније свечаног отварања наставило се са такмичењем по групама. У полуфиналу су се састали Киндер-Слатина и Орловац-Омладинац. После заслужених победа у финалном мечу играли су Орловац и најпријатније изненађење турнира млади фудбалери Слатине. После регуларног тока меча резулатат је био нерешен, па се приступило извођењу казнених удараца, где су више среће имали фудбалери из Мрчајеваца.

Пехар капитену победничке екипе Орловца уручио је председник МЗ Пријевор Иван Марковић, док је пехар капитену другопласиране Слатине предао Технички секретар ФСГ-Чачка Милош Теофиловић. Награду трећепласираној екипи Киндера, који је у мечу за треће место савладао Омладинац из Заблаћа, предао је Вељко Драгићевић, председник Ф.К. „Пријевор“.
Чланови управе Ф.К. „Пријевор“ из Пријевора и људи из МЗ Пријевор су уложили максималан труд како би организовали овај турнир на највишем нивоу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23678

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top