Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » УДВОСТРУЧЕНИ ТРОШКОВИ ЗА ОДРЖАВАЊЕ ВОЗИЛА ГОРЊОМИЛАНОВАЧКОГ „АУТОПРЕВОЗА“ ЗБОГ КОРИДОРА 11

УДВОСТРУЧЕНИ ТРОШКОВИ ЗА ОДРЖАВАЊЕ ВОЗИЛА ГОРЊОМИЛАНОВАЧКОГ „АУТОПРЕВОЗА“ ЗБОГ КОРИДОРА 11

11. децембар 2013.

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић одржао је данас састанак са замеником директора „Аутопревоза“ Горњи Милановац господином Александром Танасковићем.

Танасковић је указао на проблеме са којима се сусреће ово предузеће у обављању своје делатности. Као посебан проблем истакао је оштећења коловоза која су проузрокована извођењем радова на Коридору 11, услед чега су трошкови за одржавање возила у току ове године утростручени у односу на претходну. Разговарано је и о даљем унапређењу сарадње овог милановачког предузећа са Општином Горњи Милановац по питању превоза ученика, просветних радника и пензионера. Председник Општине Милисав Мирковић истакао је значај „Аутопревоза“ као јединог превозника који покрива целу територију Општине Горњи Милановац. Према његовим речима, у наредном периоду биће размотрене и финансијске могућности Општине Горњи Милановац да преко овог превозника обезбеди бесплатан превоз на територији Општине Горњи Милановац свим становницима старијим од 65 година.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top