Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ОДРЖАНА СВЕЧАНА СЕДНИЦА ГРАДА ЧАЧКА

ОДРЖАНА СВЕЧАНА СЕДНИЦА ГРАДА ЧАЧКА

18. децембар 2013.

Председник Републике Србије, Томислав Николић на свечаној седници Скупштине града, одржаној поводом Дана града, примио је признање признање првог почасног грађанина Чачка. Одлука да се Томислав Николић прогласи почасним грађанином Чачка, донета је на седници локалног парламента, одржаној 13. децембра. Одлуку је подржала велика већина одборника, а против су били одборници из редова Покрета Двери и Демократске странке.

На платоу испред Дома културе, Покрет Двери је данас, како је и најавио, одржао протест. Члан Старешинства Покрета Двери Бошко Обрадовић је иначе, на јучерашњој ванредној конференцији за медије, поручио да је Председник Николић требало да одбије добијање признања града Чачка, које ни на који начин није заслужио, а да је о његовом имиџу у народу требало да брину Николићеви саветници, кад је кршио Устав Србије и издавао Косово и Метохију, или када је требало да испуни предизборно обећање да ће истражити изборну крађу, па то није учинио.

На свечаној седници Скупштине града додељене су и традиционалне Децембарске награде. Награде су уручене проф. др Божидару Антонијевићу, привреднику Милисаву Новичићу и полицијском службенику Зорану Штављанину.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top