Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » АКЦИЈА „ГРОМ 1“ СПРОВЕДЕНА НА ПОДРУЧЈУ МОРАВИЧКОГ ОКРУГА

АКЦИЈА „ГРОМ 1“ СПРОВЕДЕНА НА ПОДРУЧЈУ МОРАВИЧКОГ ОКРУГА

28. децембар 2013.

С А О П Ш Т Е Њ Е     П У    Ч А Ч А К

У оквиру акције „Гром 1“, која је данас спроведена на подручју Моравичког округа, припадници Полицијске управе у Чачку, извршили су 36 претреса на више локација и запленили око 300 грама разних наркотика, 5 стабљика и 42 семенке марихуане, 71 таблету које се могу злоупотребити као наркотици, а пронађена је и одузета једна ловачка пушка и један карабин. Пронађене су и две мерне ваге.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање и промет опојних дрога, као и кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, чачанска криминалистичка полиција је, данас, по одобрењу Вишег и Основног јавног тужилаштва у Чачку, донела решења о задржавању десет осумњичених лица: С.Ј. (23), М.Н. (33), Н.М. (23), С.Т. (30), Н.М. (24), А.С. (24), М.П. (32), Н.П. (28), сви из Чачка. Такође, током данашње акције донето је решење о задржавању осумњиченом Д.О. (26) из Чачка, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање, и осумњиченом М.Ђ. (33) из Гуче због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа.

Против још три лица биће поднете кривичне пријаве због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и неовлашћено држање опојних дрога.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top