Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » ДВЕ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ

ДВЕ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ

 

8. јануар 2014.

У две тешке саобраћајне несреће које су се јуче догодиле на подручју Моравичког округа два лицу су изгубила живот, а пет лица је повређено.

 

У месту Неваде, општина Горњи Милановац, догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице погинуло, док су четири лица повређена. До незгоде је дошло када је путничко моторно возило, у коме се налазило пет лица, из неутврђених разлога, слетело са коловоза и преврнуло се.  У возилу сe налазило троје деце. Двогодишње дете је подлегло повредама на путу до горњомилановачке болнице, док су два детета, старости четири и шест година, повређена и превезена у болницу.

 

Возилом је управљао М.П. (1973) из Лазаревца, који је тешко повређен и пребачен у крагујевачку болницу, а тешке телесне повреде задобила је и Љ.С. (1965) из села Голубац.

 

У саобраћајној несрећи која се, у 15,50 часова, догодила на путу Чачак – Пожега,  једно лице је преминуло, а једно лице је теже повређено.

До незгоде је дошло када је путничко моторно возило, којим је управљала Р.Д. (1942) из Пријепоља, из за сада неутврђених разлога, слетело са коловоза и преврнуло се. Том приликом М.Д. (1937) из Пријепоља, је задобио тешке телесне повреде којима је подлегао у чачанској болници, док је Р.Д. теже повређена и налази се у чачанској болници.

 

Увиђаје су обавили полицијски службеници СПИ Чачак.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24412

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top